Пятница, 29.03.2024, 12:11 
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"
 

Главная страница | О магазине | Оплата и доставка | Контакты | Обратная связь | Что подарить |  RSS

Поиск по названию
Мы Вконтакте
Категории раздела
Интересные подарки [83]
В этой категории размещаем оригинальные и необычные подарки с фото и описаниями
Интересные статьи [132]
В этой категории выкладываем интересные статьи, которые будут полезны нашим читателя
полезные статьи [538]
В этой категории выкладываем материалы на различные тематики, но упор делается на подарки и все, что с этим связано
Подарки 2012 [33]
Лучшие подарки 2012
Статьи 2012 [86]
Статьи о главном [1811]
подарки для мужчин [350]
подарки для женщин [158]
подарки для детей [302]
прикольные подарки [22]
необычные подарки [30]
Статьи 2012 часть 2 [59]
VIP подарки [12]
Полезные подарки [57]
подарки и праздники [159]
Статьи 2012 часть 3 [45]
Статьи 2012 часть 4 [66]
Меню сайта
Форма входа

Блог

Главная » 2020 » Сентябрь » 19 » Насипний утеплювач, що вибрати
13:43
Насипний утеплювач, що вибрати

Для утеплення будівель застосовують різні утеплювачі. Це і мінеральна вата, і пінопласт, а також багато інших матеріалів. На сьогоднішній день їх існує велика кількість.Дуже популярні в будівництві і насипні утеплювачі. Вони являють собою натуральні матеріали.

Утеплювачі для підлоги

У будівництві будь-яких будівель саме тепла підлога має важливе значення. Все потопу, що без утеплення підлоги будинок залишається холодним. Для цього найкращим варіантом є насипний утеплювач.

Керамзит

Цей матеріал найбільш часто застосовують для утеплення підлоги. Його ціна не висока, а показники теплоізоляції прекрасні. Його виготовляють з глини, але матеріал виходить легким.

Крім цього керамзит є екологічно безпечним матеріалом, а також він не здатний займатися і має прекрасні показники морозостійкості. Цей матеріал використовують також в якості підкладки під основу.

Перлит

Цей натуральний матеріал, який має вулканічне походження. Він здатний поглинати вологу. Проведені дослідження показали, що матеріал, вагою 100 кг здатний увібрати в себе близько 400 кг вологи. Тому будівельники рекомендують його використовувати в місцях, де відзначається підвищена вологість. Матеріал не здатний займатися.

Вермикулит

Цей матеріал також, як і попередні має природне походження. Він досить твердий, не здатний займатися, поглинає вологу на 500%. Має прекрасні утеплювальні властивості. Шар приблизно в 5 см здатний скоротити втрату тепла на 80%. Матеріал має захист від грибків і плісняви.

Насипний утеплювач для стелі та стін

Піноплекс

Прекрасний варіант для утеплення стелі та стін. Він має не велику вагу, а також прекрасні показники стійкості до вологи. Відмінним рішенням буде засипати Піноплекс в каркасні стіни. Єдиним недоліком такого матеріалу є його горючість.

Мінеральна вата

Що випускається у вигляді гранул. Розмір гранул - трохи більше сантиметра. Цей матеріал має такі переваги:- паропроникність;- устойчівочть до впливу вогню;- стійкість до температурних коливань.Серед недоліків можна відзначити боязнь вологи.

Піноізол

Цей матеріал застосовується для утеплення даху. За своїм зовнішнім виглядом схожий на пінопластову крихту. Матеріал має невелику вагу, низьку плотнеть.Його переваги:- стійкий до цвілі;- не схильний до нападу гризунів;- екологічно безпечний;- Нащо.Крім усього іншого, він володіє тривалим терміном служби.

Категория: Статьи о главном | Просмотров: 597 | Добавил: joker | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]