Четверг, 28.03.2024, 20:01 
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"
 

Главная страница | О магазине | Оплата и доставка | Контакты | Обратная связь | Что подарить |  RSS

Поиск по названию
Мы Вконтакте
Категории раздела
Интересные подарки [83]
В этой категории размещаем оригинальные и необычные подарки с фото и описаниями
Интересные статьи [132]
В этой категории выкладываем интересные статьи, которые будут полезны нашим читателя
полезные статьи [538]
В этой категории выкладываем материалы на различные тематики, но упор делается на подарки и все, что с этим связано
Подарки 2012 [33]
Лучшие подарки 2012
Статьи 2012 [86]
Статьи о главном [1811]
подарки для мужчин [350]
подарки для женщин [158]
подарки для детей [302]
прикольные подарки [22]
необычные подарки [30]
Статьи 2012 часть 2 [59]
VIP подарки [12]
Полезные подарки [57]
подарки и праздники [159]
Статьи 2012 часть 3 [45]
Статьи 2012 часть 4 [66]
Меню сайта
Форма входа

Блог

Главная » 2021 » Ноябрь » 15 » Ароматна лазня: чим пахне у вас?
11:36
Ароматна лазня: чим пахне у вас?

Баня улюблена у багатьох країнах світу: від Японії до Норвегії. У кожній країні цей вид відпочинку та оздоровлення має свої фанати та свої особливості. Сьогодні розповімо про користь ароматів у лазні. Різноманітні аромомасла для сауни можна придбати на сайті.

Що можна використовувати для ароматизації лазні?

Найчастіше в парних, лазнях та саунах використовують ароматичні олії. Або в іншому варіанті сушені трави та віники. Ефект від використання вони трохи різний. Олії віддають запах швидко, приміщення відразу наповнюється корисними речовинами, які з гарячим вологим повітрям потрапляють у легені при диханні. Сушені ж трави і віники потрібно замочувати і залишати в лазні на кілька годин. Запах від них буде менш насиченим, але їх можна використовувати ще й у вигляді мочалок або масок на різні області тіла. Тобто отримувати подвійний лікувальний ефект.

Яким ароматам віддати перевагу?

Безперечно, на таке запитання не може бути однозначної відповіді. Смаки у всіх свої. Якщо до кінця з вибором не визначилися, то купуйте набори олій, де одразу представлено кілька запахів. Наступного разу вже можете вибрати той, що сподобався більше, або вибрати на основі лікувальних властивостей рослин.

Трохи про лікувальні властивості найпопулярніших ароматів для лазні.

Евкаліпт - природний антисептик. Його можна використовувати навіть просто для дезінфекції повітря у приміщенні. Він незамінний помічник при застуді, бронхіті та навіть туберкульозі. Ефективно очищає слизову оболонку носових ходів.

Ялиця — хвойна рослина, що володіє потужними антибактеріальними властивостями. Ялицевою олією не тільки корисно подихати в лазні, але з нею можна робити примочки для шкіри на ногах і руках. Також масло можна змішувати з іншими травами для посилення ефекту та отримання цілого букету ароматів.

М'ята — рослина, яка найчастіше асоціюється із чаюванням. І, дійсно, можна заварити чай із м'ятою та випити його після лазні. Але й у лазні м'ята принесе користь. Вона, як і евкаліпт, містить речовини, що є сильними антисептиками. Ароматом м'яти добре дихати при головних болях, болях м'язів, нежиті, кашлі.

Цитрус (лимон, апельсин) — гострий запах фруктів цього сімейства добре знайомий усім з раннього дитинства. І в лазні цей аромат стане в нагоді для оздоровчих процедур і зміцнення імунітету. Аромат цитрусових бадьорить і піднімає настрій. У складі аромату безліч вітамінів та мінеральних речовин.

Ялівець — зміцнює імунну систему людини. Добре бореться зі стресом і викликаним ним безсонням і головними болями. Аромат ялівцю знімає фізичну та психічну стомлюваність, стимулює нервову систему.

Категория: Статьи о главном | Просмотров: 449 | Добавил: joker | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]